Gedragstherapie – kat

Katten kunnen soms gedrag vertonen waar je niet blij mee bent. Denk bijvoorbeeld aan het plassen naast de kattenbak of aan agressie naar je andere kat. Om iets aan dit gedrag te doen, is het nodig om de oorzaak hiervan goed in beeld te krijgen. Een kattengedragstherapeut kan je hierbij helpen.

Ik zit in de laatste fase van mijn opleiding tot gedragstherapeute voor katten en bied sinds dit jaar consulten aan voor gedragstherapie. Omdat ik nog niet officieel gediplomeerd ben, bied ik deze aan tegen een gereduceerd tarief.

.

Als je een beroep hiervoor op mij doet, zal ik je eerst een uitgebreide vragenlijst toesturen. Hierdoor krijg ik een indruk van het leven van je kat(ten) en van het probleem. Daarna kom ik op bezoek en bespreek het probleem met je. Ik kijk dan ook natuurlijk naar je kat(ten) en naar de omgeving van de kat(ten). Op deze manier krijg ik een goede indruk van het probleem en kan ik je een specifiek advies geven. Dit advies krijg je ook achteraf toegestuurd. Daarnaast bied ik je nog drie maanden begeleiding aan.