Gedrags- en verzorgingsadvies konijn, knaagdier, vogels en schildpadden

Ik beantwoord graag vragen over het gedrag of de verzorging van konijnen,  knaagdieren en volièrevogels.

Gedrags- en verzorgingsadvies
Door mijn ervaring en opleidingen kan ik de meeste vragen over het gedrag en de verzorging van je konijnen, knaagdieren of vogels beantwoorden.

Eenvoudige vragen kan ik telefonisch of per mail beantwoorden, maar als de vragen wat complexer zijn, dan is het vaak handiger als ik langskom. Afhankelijk van het probleem bespreken we de mogelijkheden die ik heb.

Praktisch vachtverzorgingsadvies
Heb je een konijn of cavia aangeschaft, maar weet je niet precies hoe je de vacht moet verzorgen? Dan kan ik je hierover adviseren. Samen kijken we naar je dier en laat ik zien hoe je het beste de vacht kunt verzorgen en welk gereedschap je hiervoor kunt gebruiken. Zie hiervoor ook Konijnen en cavia’s in de trimsalon.

Deze service is op dit moment aangepast. De begeleiding zal meer op afstand plaatsvinden. Samen aan een trimtafel staan, is even geen goed idee. Wel kan ik je op afstand advies geven terwijl ik je dier op de trimtafel verzorg. Maar ik kan je ook via e-mail of telefoon informatie geven over een goede vachtverzorging en over het gebruik van goed gereedschap voor die verzorging.